Paardenbak Feline de Jonge

Feline de Jonge is één van de grootste influencer op het gebied van Paarden. Dagelijks is Feline terug te vinden op Youtube, waarzij maarliefst 90.000 volgers entertaint met haar passie voor Paarden. Voor Feline hebben wij een paardenbak met drainage aangelegd. Daarnaast hebben wij ook een crossterrein aangelegd met een aantal hindernissen. 

 

Zie hieronder de video van Feline de Jonge.

Paardenbak aanleggen met drainage

Heeft u last van een te natte bodem of blijven er na een regenbui plassen in uw tuin of paardenbak staan? Een goed aangelegde drainage systeem kan hier de uitkomst bieden. Een drainage buis is een kunstofbuis met gaatjes die het water afvoeren. Over deze buis zit een mantel van stof gewikkeld die het vuil scheid van het water. Zo komt de buis niet verstopt te zitten met met vuil en wordt het water afgevoerd. Zo heeft u geen last meer van een natte bodem. Bent u benieuwd naar de mogelijkheiden voor uw terrein? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Benieuwd naar onze mogelijkheden die betrekking hebben tot het aanleggen van een paardenbak?

Loon- en Grondverzetbedrijf Timmer is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondwerk, wegenbouw, waterbouw, aanleggen en onderhoud van riolering, en het bouw-en woonrijp maken van terreinen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van paardenbakken met drainage. Voor zowel een binnenbak als een buitenbak bent u bij Loon- en Grondverzetbedrijf Timmer aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen