Projecten van W. Timmer & Zn Infra & Cultuurtechniek uit Ermelo

Bij W. Timmer & Zn. BV combineren wij uw wensen met onze kennis & ervaring. Onze heldere afspraken in combinatie met onze kennis waarborgen een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Onze ervaring in deze projecten zorgt ervoor dat wij als geen ander weten wat u van ons kan verwachten. In de volgende berichten zijn onze projecten volledig uitgewerkt met informatie en foto's. Werp eens een blik op één van onze projecten en wie weet maken wij binnenkort kennis. 

Projecten

Vijvers de Maat Ermelo

In September / Oktober 2022 heeft            W. Timmer & Zn BV  twee vijvers ''De Maat'' gerenoverd. Dit in opdracht van de Gemeente Ermelo.

Kerckebosch Zeist

In Zeist heeft W. Timmer & Zn BV het grondwerk en terrein inrichting van 6 Townhouses en 3 royale appartementen mogen realiseren.

Bedrijfsunits Harderwijk

In Harderwijk heeft W. Timmer & Zn BV het grondwerk en terrein inrichting van 8 bedrijfsunits mogen realiseren

Bij Bort de Graaf in Bunschoten hebben wij meerdere werkzaamheden verricht. Waaronder het grondwerk en beschoeiing

Grondwerk in Veghel

In oktober 2021 hebben wij een opdracht mogen realiseren in Veghel. Hier zijn o.a. betonputten, kolken, uitstortbakken geplaatst.

Loohorst Silva's Bos

Op de locatie van het Rijksinstituur voor Natuur (De Rin-locatie) in Arnhem-Noord (Sylva's Bos) hebben wij werkzaamheden uitgevoerd aan...

Duurzame Eco-Waterbuffer plaatsen in Oegstgeest

Voor Verhoef Mechanisatie in Ermelo hebben wij terrein uitbreiding gerealiseerd.

Grondwerk in Veghel

Wij hebben meegewerkt aan fase 3 van het dichterskwartier. Hier hebben wij onder andere het grondwerk, riool en straatwerk verricht.

Bestrating in Ermelo

In Ermelo heeft W. Timmer & Zn. BV het grondwerk verricht en bestrating machinaal aangelegd in keperverband, kei formaat.

Loohorst Silva's Bos

De tuin is opgebouwd in verschillende hoogtes en met elkaar verbonden door middel van betonnen trapteden.

Duurzame Eco-Waterbuffer plaatsen in Oegstgeest

In november 2019 hebben wij de opdracht gekregen om een waterbuffer van wel Ø3000mm te plaatsen.

Paardenbak Feline de Jonge

Voor Feline de Jonge. hebben wij een paardenbak met drainage aangelegd. Daarnaast hebben wij ook een crossterrein aangelegd met een aantal hindernissen. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Loon- en Grondverzetbedrijf Timmer is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondwerk, aanleggen en onderhoud van riolering, en het bouw-en woonrijp maken van terreinen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen