Professioneel Grondwerk in Ermelo

Wanneer u op zoek bent naar betrouwbaar en professioneel grondwerk in Ermelo, is W. Timmer & Zn. BV uw ideale partner. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in een breed scala aan grondwerkzaamheden, variërend van ontgraven, de aanleg en onderhoud van riolering en het ontgraven, aanbrengen van funderingsmateriaal voor verhardingen en verzetten van grond tot het bouw- en woonrijp maken van terreinen. Onze uitgebreide ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij elke klus met de hoogste precisie en zorg uitvoeren.

Onze mobiele graafmachines zijn uitgerust met 3D-GPS machinebesturing om maximale efficiëntie, nauwkeurigheid en productiviteit te halen uit uw grondwerkproject. Dit zorgt ervoor dat wij altijd de beste kwaliteit kunnen leveren. Geen opdracht is voor ons onmogelijk. Met name complexe graafwerkzaamheden zoals taluds, slootwerkzaamheden, onder water ontgraven en het graven van complexe profielen zijn kwalitatief en nauwkeurig te realiseren met onze uitgeruste 3D-GPS graafmachines. De 3D-GPS machinebesturing wordt ondersteund door de software Earthworks, waardoor uw grondwerkprojecten altijd met de hoogste precisie worden uitgevoerd.

Profileren met de 3-in-1 leveller in Ermelo

Door middel van de 3-in-1 leveller kunnen wij op de millimeter nauwkeurig uw grondwerkproject machinaal profileren. De leveller is lasergestuurd met een dubbele afschotlaser zodat wij tegelijkertijd een afschot over zowel de x-as als de y-as kunnen aanbrengen. Als voorbereiding op het profileren, schuiven wij eerst grote oppervlakten op globale hoogte met onze lasergestuurde spijlenbak. De 3-in-1 leveller is voornamelijk geschikt voor de volgende situaties:

  • Puinbanen onder asfaltconstructies of straatwerk

  • Zandbanen onder straatwerk

  • Zand- of puinoppervlakten onder en in nieuwbouwpanden

  • Grond bij bijvoorbeeld grote tuinen of land

Riolering aanleggen in Ermelo

Voor de aanleg van riolering gebruiken wij altijd hoogwaardig pvc. Wij kunnen uw gehele leiding vervangen, maar ook enkele delen repareren. We zorgen altijd voor een nette aansluiting op het openbare riool. Tevens plaatsen wij kolken, infiltratiesystemen en andere waterafvoerende middelen. Dit behoort tot onze dagelijkse rioleringswerkzaamheden. Voor diverse projecten en bedrijven regelt Loon- en Grondverzetbedrijf Timmer het complete afvalwatermanagement in Ermelo.
 

Benieuwd naar de mogelijkheden die betrekking hebben tot het grondverzet in de omgeving van Ermelo? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wilt u graag uw terrein woon- en bouwrijp maken in de omgeving van Ermelo? Hulp nodig bij werkzaamheden aan rioleringen? Of wilt u graag uw straat verharden? Neem dan contact met ons op.

Contact